Безкоштовна доставка товарів від 2999 грн
(073)8054224
(096)8054224
(050)8054224
Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти
Шкіряна обкладинка для паспорта 2.0 бордова Краст — Шкіряна обкладинка для паспорта 2.0 бордова Краст Жіноча шкіряна обкладинка для паспорта 3.0 Інді бордова Жіноча шкіряна обкладинка для паспорта 3.0 Інді бордова —
Код товару 94141

Шкіряна обкладинка для паспорта 2.0 синя

780 ГРН

Артикул: b-BN-OP-2-nn Категорія:
В бажання
В бажання

Ця обкладинка не тільки збереже, але й прикрасить ваші документи. Глибокий насичений колір нічного неба і оксамитова поверхню натуральної шкіри роблять аксесуар неймовірно привабливим. У жіночій руці обкладинка виглядає вишукано, а серед чоловіків – брутально і стильно.

Велика внутрішня кишеня і 4 відділення для пластикових карт розширюють функціонал звичайної обкладинки до органайзера для документів. Закривається обкладинка на еластичну гумку. Усередині ви знайдете гарантійний талон і невеликий блокнотик, який наша майстерня приготувала в подарунок до аксесуара.

Гарантія на обкладинку – 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю 🙂 А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети – це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Код товара 94141
Артикул BN-OP-2-nn

Додаткова інформація

Розміри

14×10 см

Матеріал

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Be the first to review “Шкіряна обкладинка для паспорта 2.0 синя”

Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти