Безкоштовна доставка товарів від 2999 грн
(073)8054224
(096)8054224
(050)8054224
Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти
Шкіряна ключниця 3.0 Тубус темно-коричнева — Шкіряна ключниця 3.0 Тубус темно-коричнева Шкіряна обкладинка для паспорта з австрійським гербом корал Шкіряна обкладинка для паспорта з австрійським гербом корал —
Код товару 90149

Шкіряний кисет для тютюну 1.0 світло-коричневий Crazy Horse

540 ГРН

Артикул: b-BN-KT-1-k-kr Категорія:
В бажання
В бажання

Підбираєте варіант для правильного і компактного зберігання тютюну? Зверніть увагу на кисет від майстерні Blanknote. Цей аксесуар виготовлений з натуральної шкіри Crazy Horse, яка має приємну матову поверхню і вміє красиво старіти.

Усередині аксесуара є просторе відділення для пакета з тютюном, а також невелика кишенька для сигаретного паперу. Закривається кисет з допомогою стильного хлястика.

Виготовлений аксесуар повністю вручну. Він порадує власника високою зносостійкістю і стильним зовнішнім виглядом. Такий аксесуар стане відмінним подарунком для цінителів тютюнового мистецтва.

Гарантія на аксесуар – 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю 🙂 А так же перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети – це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Код товара 90149
Артикул BN-KT-1-k-kr

Додаткова інформація

Розміри

17*8,5 см

Матеріал

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Be the first to review “Шкіряний кисет для тютюну 1.0 світло-коричневий Crazy Horse”

Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти