Безкоштовна доставка товарів від 2999 грн
(073)8054224
(096)8054224
(050)8054224
Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти
Шкіряна візитниця 5.0 вугільно-чорна — Шкіряна візитниця 5.0 вугільно-чорна Шкіряна бірка для багажу 3.0 Бордова Краст Шкіряна бірка для багажу 3.0 Бордова Краст —
Код товару 89694

Шкіряна бірка для багажу 3.0 Бордова Crazy Horse

390 ГРН

Артикул: b-BN-TAG-3-vin-kr Категорії: ,
В бажання
В бажання

Шкіряна ідентифікаційна бірка 3.0 з натуральної шкіри допоможе зберегти в дорозі не тільки багаж, але і нерви, а також враження від поїздки.

Виготовлена бірка повністю вручну з міцної натуральної шкіри Crazy Horse в бордовому кольорі. Усередині бірки є листок, в який вписуються ваші особисті дані. Віконце з даними закривається хлястиком, таким чином, дані не буде видно оточуючим. Кріпиться бірка на багаж за допомогою шкіряного ремінця.

Такий простий дорожній ярлик для валізи допоможе вам уникнути неприємностей в дорозі, часто – серйозних неприємностей.

Багажна бірка з натуральної шкіри може стати відмінним варіантом корпоративного подарунка для клієнтів і співробітників. Особливо, якщо ваш бізнес пов’язаний з подорожами або відрядженнями. На бірку можна нанести логотип вашої компанії, який буде приємним нагадуванням про бренд.

Також ви можете підібрати шкіряний тревел-кейс або обкладинку для документів з натуральної шкіри Crazy Horse бордового кольору.

Гарантія – 3 роки з моменту покупки.

УВАГА! Вироблення даної шкіри передбачає природне появлення на ній подряпин і потертостей в ході використання! Від цього виріб стає більш індивідуальним і приємним, це оцінять справжні шанувальники вінтажного стилю 🙂 А також перший час шкіра може фарбуватися при сильному терті об інші предмети – це особливість її вичинки, поступово цей ефект зменшується, шкіра полірується і набуває трохи глянцевий ефект.

Фурнітура та комплектація може бути змінена виробником

Код товара 89694
Артикул BN-TAG-3-vin-kr

Додаткова інформація

Розміри

115х65 мм

Матеріал

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Be the first to review “Шкіряна бірка для багажу 3.0 Бордова Crazy Horse”

Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти