Безкоштовна доставка товарів від 2999 грн
(073)8054224
(096)8054224
(050)8054224
Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти
Чоловіча сумка-портфель з парусини канвас з шкіряними вставками RG-0001-4lx бренду TARWA — Чоловіча сумка-портфель з парусини канвас з шкіряними вставками RG-0001-4lx бренду TARWA Чоловічий подарунковий набір шкіряний гаманець портмоне в коробці Чоловічий подарунковий набір шкіряний гаманець портмоне в коробці —
Код товару 125447

Жіноча шкіряна сумка Vivian червона

4800 ГРН

В бажання
В бажання

Сумка Vivian — це ідеальне поєднання елегантності та функціональності, створене для сучасної жінки, яка цінує якість і стиль. Пошита з натуральної шкіри високої якості, вона відрізняється витонченою напівкруглою формою, що додає їй сучасного та витонченого вигляду. Шкіра, з якої виготовлена сумка, не тільки приємна на дотик, але й відрізняється надзвичайною міцністю і стійкістю до зношування, що забезпечує довговічність у використанні.

Всередині сумки розташована зручна кишеня для дрібниць, яка допомагає організувати необхідні аксесуари і дрібні предмети. Текстильна підкладка всередині додає комфорт і захищає вміст сумки, а також забезпечує додаткову структуру.

Плечовий ремінь сумки Vivian має можливість регулювання, що дозволяє вам налаштувати його довжину відповідно до ваших уподобань та зручності. Це забезпечує комфорт при носінні сумки як через плече, так і на руці. Закривається сумка на надійну блискавку.

Сумка Vivian — це універсальний аксесуар, який доповнить будь-який образ і стане незамінним супутником у повсякденному житті.

Гарантія на сумку 3 роки

Код товара 125447
Артикул TW-Vivian-red

Додаткова інформація

Розміри

20х30х9 см (20 см – висота до середини блискавки (корисна висота), 30 см – ширина)

Матеріал

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Be the first to review “Жіноча шкіряна сумка Vivian червона”

Публічна оферта
Політика конфіденційності
Доставка і оплата
Контакти